Over ons

Over ons

Hier ontmoet je de goochelaars, trainers en artiesten, de mensen achter Online Energizers.
Ontmoet de Energizers!

Ontmoet onze goochelaars

Alex Buijk

Magisch Entertainer
Een goochelaar, in hart en nieren, zo omschrijf ik mezelf het beste. Al meer dan tien jaar ben ik werkzaam in dit prachtige vak en dat maakt het meteen anders dan bij veel goochelaars: ik ben professioneel bezig met magie en entertainment. Goochelaar zijn is mijn passie én mijn werk. En dat zie je natuurlijk terug in mijn shows, in mijn acts bij openingen of bijvoorbeeld op een bijzonder feest maar ook op online events. Een goochelaar op jouw online event? Dan ben ik, Alex Buijk, graag tot je dienst!

Talen

Nederlands

Magic Mike

Magic With A Smile
Mike is op jonge leeftijd gefascineerd geraakt door een goochelende oud-oom, die hem in het begin goed op weg heeft geholpen. Vandaag de dag is Mike al jaren professioneel goochelaar en treedt hij op in binnen- en buitenland. Zijn specialisatie is het zogenaamde 'Close-Up Magic' waarbij zijn gevatte humor meestal goed gewaardeerd wordt. Dat verklaard zijn credo 'Magic With A Smile!'. Ook horloge's en gedachten zijn niet veilig wanneer deze zakkenroller annex mindreader in de buurt is. Mike heeft ook al een aantal keer op TV zijn kunsten mogen vertonen. De laatste keer was hij te zien in de Halve Finale van RTL4's Holland's Got Talent in 2019.

Talen

Nederlands
Engels

Gerard du Buf

Close-up Goochelaar met diepgang.

Gerard treedt al ruim 25 jaar op als professioneel goochelaar.
Tafelgoochelen was de eerste 20 jaar zijn specialiteit, in 2007 begon hij met 'Magische lezingen'. Zijn titel 'Magisch Spreker' komt van zijn lezingen over persoonlijke ontwikkeling, dit zijn 'Magische Shows die niet vergeten zullen worden'. Gerard kan uw magische lezing een succes maken met close-up magic of met inspiratie praatjes.

Talen

Nederlands
Engels

Ontmoet de mensen achter Online Energizers

Vera du Buf

Administratie

Beheert boekingen, heeft contact met de artiesten en doet back-office werkzaamheden.
Ik vind het fijn als alles soepeltjes loopt. Als je informatie hebt over documenten of planning neem dan gerust even contact met mij op.

Mail Vera

Talen

Nederlands
Engels

Marc Korthout

Webmaster

Mail Marc

Koen du Buf

IT Manager

Beheren van de IT voor Online Energizers.

Webcams, software en technische ondersteuning zijn mijn hobby en werk. Met mijn achtergrond in de IT vind ik het leuk een bijdrage te leveren aan het Online Energizers team. Als je vragen of feedback hebt over IT neem dan contact met mij op.

Mail Koen

Talen

Nederlands
Engels

Mr. C.F. Vaandrager

Juridisch adviseur

Juridisch management voor Online Energizers.
De basis van een bedrijf moet veilig zijn en duidelijk voor iedereen. Mijn vele jaren in de juridische wereld zorgen voor een goede basis voor Online Energizers. Voor juridische vragen kan je mij hier bereiken.

Mail Casper

Talen

Nederlands
Engels

Gerard du Buf

Management

Ontwikkeling van nieuwe producten, management en omgaan met uitdagingen en veranderingen.
Toen mijn Magische Lezingen stopten door de Corona crisis begon ik online seminars te volgen. De energieke sfeer waar ik zo van hou bij het geven van mijn trainingen was daarbij volledig afwezig en die realisatie startte Online Energizers. Nu, met goochelaars en trainers die optreden voor vele klanten, is het leuk om te weten dat wij als team die energie en inspiratie kunnen brengen in online bijeenkomsten. Ik hou van ons resultaat en ik voel mij bevoorrecht te werken met zulke professionele en energieke collega's.
Ik wens je inspiratie, energie en alle beste wensen toe!

Mail Gerard

Talen

Nederlands
Engels